Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

GYIK - Slim fogyasztó kapszula

 

1. Mennyi ideig kell szednem az Ayura Slim Fogyókúrás tablettát?

Az AYURA SLIM Zsírégető Tabletta szedése egyrészt addig szükséges, míg el nem érjük a kívánt testsúlyt, másrészt a fogyókúra után az ideális testsúly megőrzésében is segítségünkre lehet. A termék kimondottan hatásos a méregtelenítés, anyagcsere gyorsítás, béltisztítás és tisztítókúra tekintetében. A gyors fogyás hatékony a fogyasztó tabletta étvágycsökkentő hatása miatt. Az Ayura Slim Fogyókúrás Tabletta azon fogyasztószerek csoportjába tartozik, melyet kúraszerűen is érdemes szedni, ha éppen a tisztítókúránkat szeretnénk még eredményesebbé tenni.

 

2. Mennyi idő után várható eredmény?

Minden embernél más és más a fogyási folyamat az Ayura Slim zsírégető tabletta szedése alatt. Van, akinél gyorsabban indul be a fogyókúrás tabletta szedése alatt a méregtelenítés és a gyors fogyás, míg van, akinél csak később indul be a fogyás, de végeredményben mindenki eléri a kívánt testsúlyt. Amennyiben a tisztítókúra és  egyben a fogyókúra során betartásra kerül az orvos és a dietetikus által előírt életmód és étrend, úgy már kb. két hét alatt jelentős eredmény, gyors fogyás várható az AYURA SLIM étvágycsökkentő, zsírégető tabletta használata mellett. A fogyási folyamat az első hetekben a méregtelenítéssel indul, amelynek alapja az anyagcsere gyorsítás.

 

3. Miért jó, ha felgyorsítjuk az anyagcserét?

A fogyókúrás tabletta hatásának első lépése, a méregtelenítés, melynek során az anyagcsere gyorsítás főszerepet kap. Ilyenkor megakadályozzuk a zsírok lerakódását, hiszen a felgyorsított emésztéssel a zsíroknak nem lesz ideje beépülni a szervezetbe, így a hatékony fogyás és súlycsökkentés gyors eredményeket mutat.
Az Ayura Slim Kapszula szedése során először hígabb székletet tapasztalhat, e mögött a csípős paprika chili hatása áll, ezt mindenki ismeri. A második ok az, hogy a kapszula gátolja a zsír felszívódását, ez okozhat lágyabb székletet. Harmadszor pedig, hogy megindul egy méregtelenítési folyamat, ami  esetenként hígabb széklettel járhat. Amennyiben érzi a kezdeti méregtelenítés okozta hígabb székletet úgy javasoljuk, hogy csak fokozattosan kezdje el szedni pár napig  esténként 1 kapszulával az Ayura Slimet. Nézzük most másik oldalról a dolgot. A felnőtt lakosság nagy része székrekedéssel bajlódik, főleg a hölgyek. Ezen esetekben még terápiás hatása is lehet. Nagyon fontos a bő folyadék fogyasztás.

 

4. Ki szedheti az AYURA SLIM Fogyókúrás Tablettát?

Az AYURA SLIM Akkreditált Laboratóriumban bevizsgált, 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó fogyasztó, étvágycsökkentő, méregtelenítő termék, mely OÉGYI tanúsítvánnyal is rendelkezik (OÉGYI szám: 20146/2018). A laboratóriumi vizsgálatok bebizonyították, hogy semmilyen ismert mellékhatása nincs, így bárki szedheti, aki gyors fogyást, hatékony méregtelenítést szeretne. Aki szeretné az anyagcsere gyorsítást vagy a tisztítókúra folyamatát még hatékonyabbá tenni, neki ajánljuk a biztonságos, ellenőrzött, étvágycsökkentő, zsírégető tabletta szedését. Az Ayura Slim Kapszula Vegán termék, ezért cukorbetegek, laktóz- és gluténérzékenyek is fogyaszthatják.

 

5. Mennyi időn belül kapom meg a Fogyókúrás Tablettát?

Az AYURA SLIM Fogyasztó Tablettát a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül kézbesítjük postai úton vagy csomagküldő szolgálattal.

 

6. Van valamilyen mellékhatása az AYURA SLIM Fogyókúrás Tablettának?

Kezdetben javasolt napi 1 kapszula szedése pár napig, azután ajánlott növelni napi 2 kapszulára a fogyasztását (reggel 1 kapszula, este 1 kapszula). Az AYURA SLIM Fogyasztó Tabletta Akkreditált Laboratóriumban bevizsgált, 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó fogyasztó, étvágycsökkentő, méregtelenítő termék, mely OÉGYI tanúsítvánnyal is rendelkezik (OÉGYI szám: 20146/2018). A laboratóriumi vizsgálatok bebizonyították, hogy semmilyen ismert mellékhatása nincs.

 

7. Hogyan kell szedni az AYURA SLIM Fogyasztó Tablettát?

A zsírégető tabletta, a kívánt méregtelenítő, anyagcsere gyorsító, étvágycsökkentő és végeredményben súlycsökkentő hatás eléréséhez, a fogyókúra kezdetén este 1 szem Ayura Slim kapszula ajánlott (pár napig) ezalatt a szervezetünk megismerkedik az összetevőkkel és ezáltal kiméletes módon kezdi el a salaktanlító hatását. Miután megismerte szervezetünk a kapszula jótékony összetevőit, a kívánt eredmény eléréséhez naponta 2 szem Ayura Slim Kapszula ajánlott, melyből reggel 1 darab és este 1 darab bevétele szükséges fél órával étkezés előtt és a nap folyamán bő folyadék (víz) bevitele javasolt.

 

8. Kinek ajánlott még az Ayura Slim kapszula szedése?

- Nem vagyok túlsúlyos, nem akarok fogyni, de lassú az anyagcserém, nem érzem jól magam a bőrömben. Ajánlott-e nekem az Ayura Slim kapszula?

Igen, az összetevők kiváló élettani hatása miatt önnek is ajánlott az Ayura Slim kapszula szedése, hiszen köztudott, hogy a bélrendszerünk nagyon fontos része a tápcsatornánknak. A belekben rég lerakódott salakanyag ürítésben hatékony segítséget nyújt, ezáltal a szervezetünk számára fontos tápanyagok és nélkülözhetetlen vitaminok felszívódását lehetővé teszi. A szervezet elengedhetetlen támogatást és energiát kap, kiegyensúlyozottá válik.

- Nem a súlycsökkenés a célom, viszont nincs rendszeres székletem! Segítséget nyújt a kiegyensúlyozott anyagcserémben a Slim kapszula?

Természetesen, igen! Mivel az anyagcserét gyorsítja, salaktalanító hatása jelentős, számos tapasztalatok igazolják, hogy a rendszeres székletürítés mindennapossá és könnyebbé válik az Ayura Slim kapszula szedése alatt. Nem kell többé a napokig tartó, pangó széklet egészségtelen hatását viselni tovább, nem lesz akadálya a bélrendszerben történő értékes tápanyagok felszívódásának, a felesleges salakanyag könnyedén távozik.

 

- Nincs rendben az emésztésem, étkezések után puffadást érzek. Segíthet nekem a fogyókúrás kapszula?

Igen, az Ayura Slim kapszula emésztéskönnyítő és emésztésgyorsító hatása jelentős, ezért nagymértékű támogatást nyújt az anyagcserében, ezáltal csökken a felesleges és kellemetlen gázok termelődése.

*Az eredmény egyénenként eltérő lehet és nem garantált.

*Nettó tömeg: 37,3 g

*Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Terhesek, várandós- és szoptató anyák nem használhatják! A rostok nagy folyadékmegkötő képességgel rendelkeznek, ezért a készítmény fogyasztása alatt különösen ügyeljen a megfelelő folyadékbevitelre. Minőségét megőrzi: a doboz alján jelzett időpontig (nap, hó, év). Tárolás: száraz helyen, szobahőmérsékleten (15-25 ºC).

*Fogyasztását követően a flakon visszazárása ajánlott. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Forgalmazza: Ayura Herbal Kft, 4030 Debrecen, Epreskert u. 2. ayuraherbal@ayuraherbal.eu Vonalkód:5999886087067